Известие

Collapse
No announcement yet.

alfa 146 TS 1.6 16v -ХАЛОГЕНИ СМЯНА НА КРУШКИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• alfa 146 TS 1.6 16v -ХАЛОГЕНИ СМЯНА НА КРУШКИ

1.Пичове,искам да сменя крушките на халогените.Кажете ми как се сменят и наистина ли отпред се отварят капаците?
    2.КРУШКИте какъв модел саБ
    Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

Re: alfa 146 TS 1.6 16v -ХАЛОГЕНИ СМЯНА НА КРУШКИ

Първоначално публикувано от jjkale
    Пичове,искам да сменя крушките на халогените.Кажете ми как се сменят и наистина ли отпред се отварят капаците?
    Имаш отпреде едно капаче на халагена смъкваш го държи се в долния ъгал внималтено и ще се справиш.След това има 2 болчета шестограми развиваш тях и дръшваш халогена и си сменяш крушката...Успех
    Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
    EX`146 2.0 16v TS

Comment

Re: alfa 146 TS 1.6 16v -ХАЛОГЕНИ СМЯНА НА КРУШКИ

Първоначално публикувано от AlfaRomeo
      Първоначално публикувано от jjkale
      Пичове,искам да сменя крушките на халогените.Кажете ми как се сменят и наистина ли отпред се отварят капаците?
      Имаш отпреде едно капаче на халагена смъкваш го държи се в долния ъгал внималтено и ще се справиш.След това има 2 болчета шестограми развиваш тях и дръшваш халогена и си сменяш крушката...Успех
      БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО ПИЧ!
      Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

Comment

Шестограма беше 5 ако се нелъжа...Отзаде има едно капаче сваляш го после махаш кабелчетата бам новата крушка..Пробвай ги дали светят,щот някой път недават добър контакт преди да затвориш всичко....Осрам или Филипс добре светят ама при мене нещо горят да ги
        Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
        EX`146 2.0 16v TS

Comment

Working...
        X